Engelenhealing

Ervaar de liefdevolle energie van de engelen.

Tijdens de healing fungeer de behandelaar als doorgeefluik van de energie van de engelen. Ze hebben een warme en liefdevolle energie. Ze kunnen je helpen met blokkades die elk mens tijdens zijn leven wel krijgt. We maken nl allemaal genoeg mee. 

 

Engelentarot reading

Een reading met de engelentarot is liefdevol en positief. De kaarten zijn net iets anders dan de oorspronkelijke tarot kaarten.

Behandelingen

 

Reikibehandeling bij mens en dier

Deze behandeling wordt gegeven aan mensen maar ook aan dieren.

Een reiki behandeling aan mensen wordt over het algemeen gegeven op een behandeltafel. 

Een mens maakt veel mee in zijn leven en kan daardoor emotionele blokkades in zijn lichaam ontwikkelen. Door Reiki kunnen de blokkades behandeld worden en gaat de energie weer stromen door het lichaam.

Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie doorgegeven. Ook als u geen klachten heeft is de Reiki behandeling een heerlijk moment voor uzelf om de hectiek van alle dag even naast u neer te leggen.

Vindt u het onplezierig om direct aangeraakt te worden dan is Reiki ook mogelijk door de handen enige centimeters boven het lichaam te houden. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning.

Een reiki behandeling met dieren is ook mogelijk. Ik ben een voorstander van reiki geven aan de dieren op de wijze zoals Kathleen Prasad het leert; mediteren met de dieren voor rust en balans. Dit betekent dat men bij de dieren ga zitten en mediteert. Men raakt de dieren niet op eigen initiatief aan maar laat het aan de dieren zelf over of ze het willen ontvangen en aangeraakt willen worden. Het dier geeft het aan.