Dieren reiki

Een reiki behandeling aan dieren is ook mogelijk. Ik geef reiki aan de dieren op de wijze zoals Kathleen Prasad het leert; mediteren met de dieren voor rust en balans en heling. Dit betekent dat ik bij de dieren ga zitten en mediteer. Ik raak de dieren niet op eigen initiatief aan maar laat het aan de dieren zelf over of en hoe ze het willen ontvangen en of ze aangeraakt willen worden. Het dier geeft het aan. Dit is de the Let Animals Lead® method of Animal Reiki, gecreëerd door Kathleen Prasad."

Een reiki sessie is een mooie manier om je gezonde dier te ondersteunen; kan helpen bij het herstel van een operatie; stress voor een dierenarts bezoek en kunnen een vredig hospice ondersteunen en stervensproces. Een reiki behandeling is ook mogelijk op afstand (doe ik niet).

In september 2018 heb ik in Basildon (UK) Animal Reiki 3 cursus gevolgd bij Kathleen Prasad op de prachtige locatie Remus Horse Sanctuary. Het was een wondermooie ervaring die ik wil delen met iedereen die hierin geinteresseerd is. Sinds die tijd ben ik ook een SARA Practitioner. SARA is de afkorting van Shelter Animal Reiki Association. Het is een philanthropic organisatie die als doel heeft de wereld voor te lichten over de voordelen van reiki voor geredde dieren en hun verzorgers.

Voor meer informatie zie mijn pagina Links

 

 

Dieren reiki